Využijte 20% slevy s kódem SUMMER

Hodnocení obchodu

4,6 78 hodnocení
5
70x
4
0x
3
1x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
JT Avatar autora Jaroslava Tichovská | 18.7.2024
Jsem spokojená s nákupem i komunikací. Doporučuji obchod.
MF Avatar autora Mykhailo Fedinyak | 7.7.2024
Avatar autora | 30.6.2024
KK Avatar autora Karel Kuminek | 16.6.2024
HN Avatar autora Hana Neustupová | 13.6.2024
👍
M Avatar autora Mišule | 11.6.2024
Objednala jsem si dva kusy ponožek, ale dorazily jen jedny. Místo toho, abych dostala tuto informaci předem s dotazem, zda ty jedny teda vůbec chci nebo zda nechci místo toho něco jiného, bylo mně jen prostě oznámeno, že balíček byl již odeslán a pouze s jedním kusem. Objednala jsem si podprsenku vel S, ale přišla vel M. Napsala jsem tedy email o chybné velikosti s požadavkem o číslo na které můžu v Zásilkovně odeslat zpět. Bylo mi odpovězeno, ať si to sama najdu na stránkách. Když jsem odepsala, že jsem čekala vstřícnější přístup než že si to mám sama najít, odpověď působila dosti arogantně - "Kdybych jen tušila, že je to problém... "
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.6.2024
Paní Tobolková, dovolte nám uvést věci na pravou míru. Všem zákazníkům pokud je nějaký problém s objednávkou voláme. Tak tomu bylo i u Vás, bohužel neúspěšně. Aby jste nemusela déle čekat na objednávku, poslali jsme Vám omluvný email. Bohužel lidský faktor popletl u Vás velikost podprsenky, to jsme na naše náklady dali diopořádku a dále jsme na naše náklady přijali i vámi další vrácené zboží jako prozákaznický servis. Co se týká emailu, který Vám přišel arogantní Dohledala jsem si ho a vidím, že se Vás kolegyně v tomto emailu ptala, zda bylo vše jinak v pořádku a kdyby jen tušila, že to bude problém, tak vám odkaz rovnou zašle a radila Vám jak postupovat když nemáte tiskárnu. Děkujeme
PD Avatar autora Pavlína Dědková | 29.5.2024
ano, spokojenost . :-)
Avatar autora Veronika Šrámková | 28.5.2024
Velice spokojena. Velikost odpovídá, materiál je příjemný
HD Avatar autora Haha Dvořáková | 28.5.2024
LK Avatar autora Libor Kunc | 27.5.2024
NK Avatar autora Nikola Křížová | 23.5.2024
Při reklamaci komunikace vázla,balík v zasilkovně bez upozornění…. A poplatek cca 300 za výměnu a vrácení 🙈
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.5.2024
Paní Křížová, vrátila jste nám zboží z akce 2+1, kdy je uvedeno v podmínkách, že při vrácení nám musíte zaslat celou objednávku včetně kousku zdarma. Ten jste si ovšem nechala. Ihned při obdržení vráceného zboží jsme Vám psali email s postupem řešení. Vrácené zboží jsme Vám vyměnili za Vámi požadované zboží, které bylo s doplatkem. Dále jste využila náš kod na vrácení, kdy objednávka od nás odešla ZDARMA. Je nám líto, že vám zásilkovna nedala vědět, že váš balík je již na výdejním místě. Doplatek cca 300 kč tudíž zahrnuje dopélatek za Vámi vyměněné zboží.
IT Avatar autora Ivana Tóthová | 22.5.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 22.5.2024
Moc děkujeme
TP Avatar autora Terezie Prchlíková | 21.5.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 22.5.2024
Dobry den. Rozumime Vasemu hodnoceni kdyz Vam zasilkovna ztratila zasilku. Informovalli jsme Vas do telefonu, ze Vam zbozi zasleme znovu a ztracenou zasilku doresime v pozadi se zasilkovnou.
EV Avatar autora Eliška Valová | 15.5.2024
Zboží v pořádku. Dlouhá dodací doba bez upozornění a omluvy.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.5.2024
Dobrý den, objednávku jste udelala o víkendu, kdy 8.5. byl svátek. U každé objednávky je vypsán i možný termín doručení. Objednávka byla expedována hned 9.5. Mrzí nás, že jste s našich eshopem nespokojená, budeme se snažit příště polepšit :-) Monika
AD Avatar autora Alena Doskočilová | 10.5.2024
EL Avatar autora Elena Lazneva | 9.5.2024
Perfect!
JH Avatar autora Jana Hulmanova | 9.5.2024
NEBBIA má všechny kousky krásné
HC Avatar autora Hana Caletková | 8.5.2024
ZM Avatar autora Zuzana Marešová | 8.5.2024
JH Avatar autora Jana Hulmanova | 8.5.2024
Sexy oblečení
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz