Jarní výprodej je tady. Slevy až 30% na tvé oblíbené značky.

Výstavní zadek za pár vteřin? Bubble Buttky to umí!

banner_bubble_butt

 

Za dokonalým pozadím stojí spousta dřiny a hodin strávených v posilovně. Nemyslíš, že by byla škoda ho pak skrývat ve vytahaných teplácích? Buď na svůj zadek pyšná a předveď ho v tom nejlepším světle. Legíny Bubble Butt jsou pro tuto příležitost jako stvořené a hned ti řekneme proč.

 

Lichotivý střih, který zvýrazní tvé křivky

Jednou z věcí, která dělá Bubble Buttky naprosto jedinečnými, je právě jejich originální střih. Tajemství se skrývá v technologiích butt lift a scrunch butt, které tvůj zadek dostanou přesně tam, kde ho chceš mít. O ten správný tvar se postará efektivní řasení uprostřed zadku, a díky stylovým kapsám neunikneš pozornosti ve fitku a mimo něj. 

 

02

 

Legíny a kalhoty v jednom

Bubble Buttky můžeš obléct za každé situace, a to ať už vyrazíš kamkoliv. Jsou krásně pružné, takže zvládnou i ten nejtěžší trénink, a zároveň ti poskytnou pohodlí při tvých každodenních činnostech – v práci, venku nebo při času stráveným s přáteli. Jednoduše tě nenechají ve štychu, a proto by ti v šatníku rozhodně neměly chybět.

 

03

 

Přizpůsobí se tvému stylu

Ať už si libuješ v jednoduchosti, živých barvách nebo jsi tak trochu rebelka, vybrat si můžeš přesně ty, které sednou tvému stylu! Zamiluješ se do černých lesklých, neokoukaných hnědých, v imitaci kůže, nebo tvou pozornost přitáhnou barvy jako růžová a modrá? Ať už se rozhodneš pro kterékoliv, nešlápneš vedle! 

 

 

04

 

Radost ti udělají také právě naskladněné Bubble Buttky s vysokým pasem, které jsou lehké jako pírko a navodí pocit druhé kůže. Roztomilé knoflíčkové zapínání jim navíc dodává ten správný šmrnc.

 

05 06 07 08 09

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz