Využijte jedinečnou akci 2+1 Zdarma!

Nová kolekce Nebbia ALOHA BABE

Nová mini kolekce Aloha Babe

 

s příchodem srpna Vám konečně můžeme oznámit, že zahajujeme prodej nové mini kolekce Nebbia ALOHA BABE inspirované teplými letními dny strávenými na Havajských ostrovech. Zároveň jsme hrdí, že můžeme přispět touto kolekcí k vytvoření lepšího, čistšího světa díky použití inovativních materiálů z recyklovaných plastů.

 

1

 

Kolekce představuje nový design tvořený z červených havajských ibiškových květů a zelených palmových listů na černém podkladu. Tento potisk Vás naladí na tu správnou prázdninovou pohodu a budete se cítit jako na dovolené na Havaji.

Aloha Babe kolekce uvádí nový styl legín, inspirovaný klasickým Nebbia stylem s gumou v pase nesoucí Nebbia logo. Legíny jsou ojedinělé v použití černé síťoviny na průřezech na kolenou. Kromě toho, že se kůži skrz síťovinu lépe dýchá, se v ní také lépe pohybuje a to i díky obsahu elastanu. Dalším kouskem kolekce je sportovní podprsenka, která Vás určitě zaujme svým neobvyklým designem zad, kde se proplétají úzká vzorovaná ramínka s černými širšími ramínky. Podprsenka je multifunkční a můžete jí doplnit vzorovanými Aloha Babe Brazilkami, které dohromady vytváří úžasné plavky, bez kterých se na žádném koupání neobejdete. Nebo spodek brazilek můžete zkombinovat s černou bikinovou podprsenkou ze starší kolekce.

 

phpThumb_generated_thumbnailphpThumb_generated_thumbnail (1)phpThumb_generated_thumbnail (2)

 

Jak už jsme zmínili na začátku článku, kolekce se zaměřuje hlavně na ekologii. Podobně jako dřívější kolekce SEAQUAL™️ využívá kolekce ALOHA BABE technologii, která mění odpad v oceánu, PET lahve, na vločky a vytváří tak 100% polyesterové vlákno. Například k vytvoření jedněch legín je zapotřebí osm plastových lahví. Ve spojení se španělskou společností SEAQUAL™️, která spolupracuje s rybáři, mimovládními organizacemi, místní komunitou a úřady, můžeme získávat plastový odpad a vyčistit tak naše oceány.

 

13c5473ca33f4689c9926fa59d7ae369

 

V Nebbii nám záleží na této planetě, a proto chceme přispět k boji za čistotu našich oceánů, které jsou nezbytnou součástí našeho života. Touto kolekcí pokračujeme v našem postupném snižování odpadu, který produkujeme. A i nadále se budeme snažit více minimalizovat a recyklovat.

 

Přidej se k nám a pomoz planetě rozkvést.

 

#alohababe

 

S láskou Váš Nebbia PragueTM Team

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz